Petr Říha |

PRVNÍ NÁHLED CO NÁS ČEKÁ V NADCHÁZEJÍCÍ SEZONĚ

Ve čtvrtek a pátek proběhly v Olomouci losovací aktivy divizních soutěží, kam jsme se vlastně organizačně přesunuli se všemi soutěžemi. Pojďme nakouknout co nás tedy čeká od srpna:

MUŽI (DIVIZE, skupina "E") :
Do této skupiny se po roce vrajé například Slavičín i Brumov. V soutěži jsou celkem 4 týmy z krajských přeborů. Čeká nás opět mnohem více cestování. První mistrovský zápas je podle nového rozpisu na programu doma, proti Havířovu. A to již v sobotu 5. srpna !!
Muži jsou také přihlášení do MOL Cupu. V prvním kole hostíme divizní Brumov. 16. července. Vzhledem k tomu, že FC Vsetín bude v příští sezoně trénovat trenér Miroslav Mičega, dlouholetý trenér Brumova, bude to nejen pro něj pikantní zápas.
Muži jedou na podzim 7x ven. 8x hrajeme doma.
V pondělí v 18:00 je schůzka všech borců , kterí jdou do letní přípravy.

ŽENY (DIVIZE , skupina "B")
Nově postavený tým v soutěži žen (dívek) začne na Vsetíně pěkně zostra a to divizní soutěží. Hrajeme prostřední divizní soutěž. Soupeřky holek budou fotbalistky z Olomouce, z Nových Sadů (také Olomouc). Ale například z jižních oblastí. Z Velkých Pavlovic nebo Mutěnic.  (PS: Místa  vedoucích  zájezdu a  pomocných asistentů trenéra,  na  tyto celovíkendové fotbalové  štace na jižní Moravu,  jsou již plně  obsazena!)

STARŠÍ A MLADŠÍ DOROST (DIVIZE, skupina "E")
Divize dorostu bude podstatně náročnější soutěv v nadcházející sezoně. Začíná se 13. srpna doma proti Hranicím. Následuje výlet do Kroměříže. A ve středu doma zápas s Uničovem. A hned v sobotu 27. srpna do Bílovce ... V soutěži nově máme kromě tradičních soupěřů i HFK Olomouc, Vítkovice, Třinec, Hlučín, Prostějov a Kroměříž.

STARŠÍ ŽÁCI (SpSM):
V žákovských kategoriích nás čekají největší změny !! Nově budou jezdit ke svým zápasům samostatně starší a samostatně mladší žáci. Své zápasy budou hrát zvlášť ročníky 2003, po nich pak ročníky 2004. U mlaších borců se hraje na půlce hřiště 7+1 ročníky 2005 a vedle ročníky 2006. Oba týmy najednou.
Starší žáci začínají 20 srpna doma proti Šumperku. Druhé utkání se odehraje také doma, přijede Uničov. 10 září vyrážíme do Hranic. 17. září doma derby v Valašským Meziříčím. A následně na sever k zápasu na Baníku Ostrava! Na podzim odehrajeme o 5 mistráků více , než minulý podzim !!
Mladší žáci začínají pěkně zostra !!! 20. srpna výlet do Opavy. 27. srpna doma hostíme Baník Ostrava !! 3. září další výlet do Karviné... V rozlosování najdeme dále týmy jako : Olomouc, Třinec, Hranice, Opava, Frýdek- Místek, Přerov, Hlučín a další.

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...