Petr Říha |

BORCI DOROSTU DOMA POTVRDILI FORMU A V OBOU ZÁPASECH ZVÍTĚZILI

Jak jsme  již  informaovali  kluci ze staršího  dorostu  splnili na  jaro  cíl a  zachránili  pro  následující  období  kvalitní  divizní  soužěž  pro  FC Vsetín.  V  sobotním  utkání  proti  Krnovu  zvítězili  i  starší  i mladší  borci. Za  mladší  nastoupili  již  i další starší  žáci  ročníků 2002. K  Romanovi  Machalovi  se  přidali  opět  také  Šimon  Karlík, Radim Maňák, (který dnes  vstřelil  první  gól zápasu)  a  Petr Říha.  Náš  dvorní  fotograf  Julius  Ficek  nám  udělal  několik  snímků, při  posledním  letošním  domácím  zápase  (viz fotoarchív). Na snímku  jsou  něketré  opory  staršího  dorostu: Jarda Maček, Reňa Zuzaňák,  Honza  Dobeš,  Jarda  Burdík a  Mara Hořelka, za  nimi  jeden z  fanoušků.
.
Jako poděkování  za  jaro  klukům klub slíbil  přispět  na  závěrečnou  rozlučku  po sezoně,  kde nepochybně bude  hrát  prim četba  klasické  literatury,  při  minerálních  vodách  různých  druhů !   
.
K  dnešním  utkáním  několik  slov  trenér  Martin Nikolén :   

Starší dorost
FC VSETÍN – FK KRNOV 4:3 (3:1)

Branky:
8´ - 1:0 (Burdík Jaroslav)
21´ - 2:0 (Zuzaňák René)
39´ - 2:1
43´ - 3:1 (Zuzaňák René)
47´ - 4:1 (Burdík Jaroslav)
76´ - 4:2
88´ - 4:3

Sestava:
Rišica – Hořelka, Řeřucha, Trčka, Vojtášek – Čada, Trochta, Zuzaňák, Maček, Burdík (51´ Ohryzek) – Škrla (89´ Dobeš)

Byl to náš poslední zápas na domácí půdě v sezóně a hráči končící v dorostenecké kategorii se chtěli rozloučit vítězně. I když výsledkově to bylo dramatické utkání, kdybychom dnes proměnili alespoň polovinu nevyužitých šancí, mohli jsme zápas dohrávat bez větších problémů a v poklidu. Namísto toho jsme soupeře dostali do zápasu a v závěru se báli o výsledek.



Mladší dorost
FC VSETÍN – FK KRNOV 5:3 (3:1)

Branky:
11´ - 1:0 (Maňák Radim)
21´ - 2:0 (Knebl Zdeněk)
37´ - 3:0 (Hurta Jaroslav)
39´ - 3:1
46´ - 4:1 (Machala Roman)
56´ - 4:2
64´ - 4:3
73´ - 5:3 (Vokulič Ondřej)

Sestava:
Konečný – Vokulič, Ohryzek (40´ Říha), Motyka, Tomanec (40´ Karlík) – Hurta, Kohout, Machala R., Knebl, Maňák – Kučera (53´ Čada)

Pomalu se nám zapojují do sestavy hráči starších žáků a nevedou si vůbec špatně. Ale tak jako hráči ve starším dorostu, tak se i mladší dorostenci potýkali s trápením v zakončení. V utkání jsme hostům odskočili až do tříbrankového vedení, ale hráči Krnova nic nevzdali a šestnáct minut před koncem zápasu už to bylo jenom o jedinou branku. Definitivní jistotu vítězství jsme přidali sedm minut před koncem zásluhou kombinace Ondra Čada – Ondra Vokulič.

Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...