Petr Říha |

DOROST: DOBRÉ VÝKONY ALE ŽÁDNÉ BODY

V minulých  dvou  kolech odeháli naši  starší  dorostenci naročná  uktání  s  prvními celky  tabulky. Ani v  jednom ze zápasů jsme herně  nepropadli, byli jsme  vždy  vyrovnanými  soupěři  ale bohužel bodově se tentokáte nezadařilo. Škoda , bojujeme  dál. 

Po těsných prohrách na  hřišti  suveréně  nejlepších  Hranic  jsme na   Vsetíně  přivítali  kvalitní  týmy  Nového  Jičíka.  Více k posledním zápasům  proti  Novému  Jičínu  trenér Martin Nikolén :

STARŠÍ DOROST:   FC VSETÍN – FK NOVÝ JIČÍN 1:2 (1:1)  
Neproměňování šancí bylo příčinou našeho neúspěchu. V utkání dvou týmů se stejným počtem bodů v tabulce rozhodla střelecká efektivita hostujícího celku. Jako první se střelecky prosadili hosté ve 31.minutě, když jsme nedokázali zareagovat na odražený míč před naší bránou a nikým nehlídaný hostující hráč pohodlně dopravil míč do naší sítě – 0:1. Tato branka s námi vůbec neotřásla a neustále jsme se snažili dobývat hostující bránu. Ve 37.minutě po krásné kombinaci na levé straně našel Honza Jakeš nabíhajícího Rendu Zuzaňáka, který s přehledem vyrovnal na 1:1.
I ve druhém poločase pokračovalo naše snažení, strhnout vedení na naši stranu se nám však nepodařilo. Známé rčení „nedáš – dostaneš“ se potvrdilo v 72.minutě. Přízemní střelou přesně k tyči zhruba z 20 metrů dostáváme druhý gól – 1:2. Z tohoto šoku jsme se už neprobrali a i když jsme soupeře zatlačili, gólově jsme se už neprosadili.
Vzhledem k průběhu utkání nás porážka mrzí, ale věřím, že si z toho všeho vezmeme ponaučení a další zápas už budeme naplno bodovat.

Sestava:
Rišica – Hořelka, Trčka, Řeřucha, Vojtášek – Kovács, Maček, Burdík, Zuzaňák, Jakeš – Dobeš



MLADŠÍ DOROST:  FC VSETÍN – FK NOVÝ JIČÍN 1:5 (0:1)

Hráči Nového Jičína ukazovali svou kvalitu již od začátku zápasu. I když měli mírně navrch, stav 0:1 po poločase nám dával slibnou naději pokusit se ve druhém poločase o nějaký bodový zisk.Naše šance se zvýšila v 55.minutě zápasu. Jarda Hurta vybídl na pravé straně ke skórování Ondru Čadu a ten trefil přesně – 1:1. Hosté se ale brzy otřepali z inkasované branky a žádné drama nepřipustili. Do konce utkání nás donutili ještě čtyřikrát vytáhnout míč z vlastní sítě a jednoznačně zvítězili 1:5.

Sestava:
Slováček – Vokulič (70´ Konečný), Ohryzek, Motyka, Tomanec – Čada, Knebl, Kohout, Hurta, Kučera – Škrla (40´ Janíček)


Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...