Petr Říha |

V KVĚTNU: PRESTIŽNÍ TURNAJ FC VSETÍN

Fotbalový  turnaj mladších  žáků  o Pohár  hejtmana  Zlínského kraje.

Dobrý den
Dovolte mi představit připravovaný turnaj mladších žáků o Pohár hejtmana Zlínského kraje.
Vedení FC Vsetín spolu s trenéry a rodiči se rozhodlo zorganizovat na jaře 2017 prestižní turnaj pro fotbalisty z ročníků 2004 a 2005.
Turnaj se bude hrát na dvou fotbalových hřištích. Na stadionu na Tyršovce, kde budou nalajnována dvě žákovská hřiště, a Pod Pecníkem, kde bude na umělce další jedno hřiště. Na turnaji se vedle domácích borců představí celkem 11 dalších týmů.

Pozvali jsme na Vsetín TOP týmy z celé Moravy. Sigmu Olomouc, Baník Ostrava, 1.FC Slovácko, Fastav Zlín, Slávii Kroměříž, MFK Frýdek-Místek, SCF Opava, 1. SK Prostějov. Ze Slovenska dorazí na Vsetín skvělí kluci z AS Trenčín a SK Púchov. Z Čech pak dorazí na Vsetín AC Sparta Praha. Kluky z Prahy jsme pozvali na Vsetín přes Michala Horňáka, nabídneme jim i ubytování, aby se na Valašsku po náročném cestování cítili pohodlně.

Turnaj začíná v osm ráno prvními zápasy na Tyršově ulici. Budou se hrát vždy 3 utkání najednou. Předávání cen a vyhlášení vítězů je v plánu v 18:00 hodin opět na stadionu na Tyršově ulici, kdy hejtman Zlínského kraje, pan Jiří Čunek, předá pohár pro celkového vítěze turnaje.
Chtěli bychom tímto pozvat všechny fanoušky nejen mládežnické kopané, aby se přišli podívat, co již umí s míčem 12. – 13. letí borci z těch nejlepších týmů. A kdoví, možná mezi nimi běhá nejeden prvoligový hráč či dokonce reprezentant.

Pro všechny návštěvníky bude zajištěno dostatek pití, občerstvení, steaků na grilu a jiných dobrot. Vstup je zdarma po celý den. Přijďte si zafandit a pobavit se.
FC Vsetín navíc pojal celý tento turnaj jako příležitost pomoci dobré věci. Před turnajem bude pořádána finanční sbírka mezi trenéry mládeže FC Vsetín, hráči A-týmu a drobnými dárci z řad našich sponzorů, aby po turnaji mohl být předán šek řediteli vsetínské nemocnice. Finanční dar by měl putovat na dětské oddělení - dětem, které neměly tolik štěstí a nemohou se věnovat každodenně sportu jako jiní.
Z celého turnaje bude pořízena video-reportáž, o kterou se rádi podělíme na našich nových stránkách www.fcvsetin.cz a v regionálním tisku.

Děkujeme krajskému a fotbalovému svazu, kteří nominují kvalitní rozhodčí na turnaj. Dále pan Městu Vsetín a Zlínskému kraji  za  finanční podporu. V neposledním našim sponzorům, kteří se ke sportujícím dětem netočí zády.
Všechny zveme v sobotu 6. května na stadion v Tyršově ulici. První zápasy začínají v 8:00.

Za celý FC Vsetín Vás zve Petr Říha,
předseda výkonného výboru

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...