Robin Eliáš |

Připrava zahájena remízou

Do prvního přípravného zápasu se 3. mužstvem divize jsme nastupovali z plné přípravy. Večer před zápasem jsme absolvovali tréninkovou jednotku v posilovně, přičemž hráči před tímto utkáním neměli ani 24 hodin na regeneraci.

Tento handicap se ale projevil jen prvních patnáct minut, kdy soupeř měl herně i pohybem mírně navrch. Postupem času se hra vyrovnala a dostavily se i šance, a to na obou stranách. Naše šance přicházely po rychlých kontrech, případně po hezkých a povedených kombinacích na stranách hřiště a následných centrech. Objevoval se v nich zejména Prešnajdr, kterého ale vychytal domácí brankář. K šancím soupeře docházelo především po chybách v rozehrávce našich obránců.

Poločas skončil: 0 : 0.

Po přestávce, kdy obě mužstva změnila sestavy a částečně i rozestavení, se hrál otevřenější fotbal, který již nebyl tak svázán taktikou. Bylo to dáno také tím, že v obou mužstvech dostali šanci mladší hráči. Vždyť na naší straně se v sestavě druhého poločasu objevilo až 5 hráčů ročníku 1998! Šance se střídaly na obou stranách, ale brankáři, případně obrany si s nimi poradili.

Branka Uh. Brodu přišla v 75. minutě, kdy po našem trestném kopu se soupeř dostal do přečíslení 4 na 3, které solidně sehrál a navíc přízemní střelu nešťastně tečoval jeden z našich obránců – 1 : 0.

V 85. minutě po chybě domácího stopera postupoval sám na branku Hořelica, kterého při pokusu o kličku fauloval brankář. Hořelica následně sám s přehledem pokutový kop proměnil.

Sestava 1. poločas:

Eliáš – Tureček, Dulík, Maček, Zuzaňák – Mydlář (30. Fojtů), Surovec, Nahodil, Burdík – Prešnajdr, Hořelica

Sestava 2. poločas:

Dobeš – Nahodil (60. Hořelka), Dulík, Maček, Zuzaňák – Fojtů, Surovec, Mydlář, Burdík, Šimšálek – Hořelica

Branky: 85. Hořelica

Chyběl: Jaroš, Matúš, Amrich, Smilek, Kovacs

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...