Pavel Charvát |

Provodov pohledem trenéra....

První poločas jsme byli výrazně lepší a soupeře jsme jasně převyšovaly ve všech herních činnostech. Dobře jsme kombinovali, hráli v pohybu a pozorně bránili. Naše převaha se promítala do celé řady šancí a zmíním jenom dvě, které byly více než 100 %. 

 Ve 30. minutě utekl obráncům po pravé straně Mydlář a jeho přihrávku zakončoval metr za malým vápnem Fojtů, který trefil na brankové čáře bezmocně ležícího brankáře hostů. Ve 37. minutě, po průnikové přihrávce Kovacse a nedorozumění obránců hostů, předložil Jaroš míč před prázdnou branku Hořelicovi a bylo to 1 : 0. Ve 42. minutě se objevil sám před brankářem Hořelica, který ale v „tutové“ šanci netrefil branku. Konec prvního poločasu se pak dohrával pod naší taktovkou a soupeř se za celý první poločas nedostal do šance. 

Na začátku druhého poločasu přišla menší komplikace v podobě zranění Mačka, který musel být střídán Turečkem. Na pozici stopera se přesunul Zuzaňák a Tureček se postavil na levý okraj obrany. Hra plynula poklidně, hrálo se spíše ve středu hřiště, hru jsme měli pod kontrolou. Navíc v 60. minutě po skvělé individuální akci předložil Jaroš nezištnou přihrávku Surovcovi a bylo to 2 : 0. Zhruba v 70. minutě, se obraz hry dramaticky změnil. Z nepochopitelných důvodů jsme přestali hrát aktivně, zatáhli jsme se do obrany a snažili jsme se bránit výsledek. Soupeř nakopával dlouhé míče, se kterými jsme měli velké problémy. Začali jsme prohrávat osobní souboje a přestali jsme získávat odražené míče. Zvyšoval se počet standartních situací, centrů ze stran a dostavily se i šance soupeře, i když jen v podobě střel ze střední vzdálenosti, které Eliáš s jistotou kryl.

V 82. minutě přišel polovysoký centr z pravé strany, který hlavou prodlužoval útočník soupeře, ten trefil Dulíka a od něj tečovaný míč zapadl za pravou tyčku – 2 : 1.

Posledních 10 minut zápasu jsme byli pod velkým tlakem, což vyvrcholilo v 93. minutě nešťastnou rukou Kovácse v pokutovém území, za kterou se kopala penalta – 2 : 2.

Následné pokutové kopy jsme perfektně zvládli, hlavně díky Eliášovi, který všechny první tři penalty hostům kryl a navíc jednu penaltu proměnil!


Branky: 37. Hořelica, 60. Surovec

Absence: Obr, Nahodil, Prešnajdr, Kocurek, 

Sestava: Eliáš – Kovacs, Dulík, Maček (55. Tureček), Zuzaňák – Surovec, Amrich, Jaroš, Mydlář (90. Burdík) – Fojtů (71. Smilek), Hořelica (86. Dobeš)

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...