Petr Říha |

ŠPANĚLSKÉ TRENINKY V FC VSETÍN

V pondělí 8.11.2021 proběhly na hřišti Pod Pecníkem ukázkové tréninky španělské akademie, pod vedením trenérů ProfubolAnalitics včetně Julia Bonmatiho, UEFA PRO Head Coach Alicante Academy.
Celé odpoledne bylo rozděleno do tří tréninkových bloků. Od nejmenších fotbalistů , až po starší žáky a mladší dorostence.
Tréninkových jednotek se zúčastnilo dohromady 95 hráčů. Drtivá většina z domácího FC Vsetín ale přivítali jsme Pod Pecníkem i mladé fotbalisty z Bystřice pod Hostýnem , Zlína, Rožnova, Hošťálkové, Jablůnky a dokonce až jihomoravského Kyjova.
Tréninky sledovali i trenéři FC Vsetín. Hráči si mohli „ochutnat“ jaké to je, když vede trénink v angličtině trenér španělské fotbalové akademie.


Ukázky ze španělského odpoledne na Vsetíně si můžeme pustit :
ZDE ZDE 2 .   ZDE 3
V pravo ve fotoarchívu pár snímků.  

Věříme, že celá akce přinesla všem další fotbalové poznatky, zkušenosti a už dnes víme, že podobné akce budou na Vsetíně pokračovat.


Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...