Petr Říha |

PONDĚLNÍ OKÉNKO DO VSETÍNSKÉ MLÁDEŽE - 13. září

Zápasy obou týmů dorosteneckých týmů proti Frýdku-Místku byly pro nemoc soupeřů odloženy. 

Těsná prohra U 15 v Hranicích
SK Hranice - FC Vsetín 5:4
Sestava:
Dančák, Drábek, Erban, Filák, Filgas, Hajda, Gabko, Juřínek, Kalabus A., Palát, Sedlák, Zbranek, Zezula, Zicha.
Góly: 3 × Filák, 1 × Dančák.
"Utkání by slušela i remíza, ale... Dnes si utkání prohráváme sami svou nedisciplinovaností a nevyrovnaností výkonů posledních 14 dní... Dokola omílané známé a stále přehlížené, podceňované a opakující se nedostatky, ze kterých se neumíme ponaučit," dodal k utkání trenér Tomáš Drábek.

U 12 nedala proti Baníku Ostrava kůži lacino.
Komentář trenéra Martina Zbranka:
Dnes byl pro naše mladší žáky takovým malým fotbalovým svátkem, protože na Tyršovku přijel k soutěžnímu zápasu Baník Ostrava .
Když jsme dostali ve 3.a 9. minutě dva góly, nikoho by v tu chvíli nenapadlo, že můžeme hrát proti Baníkovcům vyrovnanou partii.
My to však ale dokázali! Vytvořili jsme si dvě tutové brankové příležitost a najednou naše bojovnost, síla v osobních soubojích, odhodlání a sebevědomí stouplo o 100%. Dalších 74 minut bez gólu, ale hlavně, hra byla naprosto vyrovnaná, dokonce jsme neproměnili pokutový kop a další tři 100% šance zazdili. Baník měl také mnoho příležitostí, ale naši dva brankáři dnes podali famózní výkon! Také všichni hráči v poli šlapali jako jedno soukolí a já mohu dnes jen a jen chválit.
Pokud budeme takhle bojovat a hrát v dalších zápasech, bude to krásná fotbalová pohádka. Zbylé góly jsme dostali až v posledních pěti minutách, kdy už se síly hledaly těžko. Jeden velmi kladný poznatek - Baník měl dnes velký problém při rozehrávce od brankáře, kdy jsme si poctivě drželi hráče 1na 1 a okamžitě napadali. Naše obranná fáze začíná mít konečně systém a funguje to, jak jste se sami mohli přesvědčit!
Díky borci za dnešní představení a jedeme stalé trénink od tréninku!


FC VSETÍN - BANÍK OSTRAVA 0:6 (0:2, 0:0, 0:4)
Sestava: Výchopeň Honza, Krejčí Ondra, Hořelka Filip, Gattermayer Ondra, Metelka Cyril, Trochta Marek, Surý Víťa, Mikula Lukáš, Filgas Kuba, Děckuláček Tadeáš, Výchopeň Maty, Varaja Vojta, Varaja David, Zbranek Martin

U 13 dala Baníku Ostrava dvě branky
Vsetín - Baník Ostrava 2:1. Branky: Dominik Ludva, Vojtěch Mikulenčák.

22 branek v zápase U 10
Komentář trenéra Vojtěcha Polčáka:
V pondělí navečer hrajeme druhý zápas okresního přeboru. Soupeřem je nám tentokrát Podlesí u Valašského Meziříčí. První poločas nám vůbec nevyšel, dva vlastní góly a velké chyby v obraně. Poločasové skóre poskočilo na 3:6
Po krátké poradě o poločase, se začínáme probouzet a vše vypadá, že nepříznivý stav utkání 3:7 i otočíme. Vše se stalo a postupně vedeme ale soupeř bojuje i skóruje. Konečné skóre utkání se zastavuje na 11:11. Následují penalty, kde zase vítězíme. Pochvala za bojovnost patří všem hráčům.

Vsetín U10 - Podlesí 11:11
Branky: 3x Loučka. 3x Kopecký. T, 3x Trnka, 1x Malík, 1x Vyškovský.
Sestava: Vojáčkova, Trnka, Loučka, Kopecký. T, Vyškovský, Polčák, Malík, Šuráň, Krátký, Křížek, Kopecký. R, Tkáč, Zimek, Hulán, Karolík a Plandor.

Remíza U 11 na Hovězí
Komentář trenéra Marka Hošťálka:
Ve čtvrtek 9. 9. 2021 odehrála U11 odložené mistrovské utkání s mužstvem Hovězí. V zápase dvou rozdílných poločasů kdy v prvním jsme byli aktivnější a vedli jsme 3:0 po brankách Zbranka a Davida Varaji. Do druhého poločasu jsme nastoupili už ne tak soustředění jako v prvním soupeř převzal aktivitu a zápas vyrovnal .Zápas ukázal na spoustu věcí na kterých musíme v tréninku zapracovat a to na rychlosti a práci s míčem.
Do zápasu nastoupili Ondřej Krejčí, Tomáš Martinka. Marek Trochta. Lukáš Mikula, Cyril Metelka, Matyáš Výchopeň, Petr Vlček. Vojtech Varaja. Jan Augusta. Ondřej Gattemayer, Filp Hořelka, David Varaja. Robin Polčák, Michael Zbranek, Jakub Bačinský, Matěj Malík. Tomáš Kopecký.

U 10 vyhrála o deset branek v Jablůnce
Komentář trenéra Vojtěcha Polčáka:
V pátek za pěkného počasí zajíždíme na sousední hřiště v Jablůnce. Čeká nás zápas 2x30 minut proti Jarcové a Jablůnce U10.
Od začátku zápasu máme herní převahu a soupeře držíme pod tlakem. Hra nás baví a spoustu pěkných přihrávek, které nakonec končí góly těší nás i přihlížející rodiče. Útočníci se opravdu předváděli v plné parádě, jen větší roztažení hry v určité fázi zápasu chybělo. Vše se ale časem doladí a bude to zase o něco pohlednější fotbal. Poslední zápas to byl pro Viléma Karolíka, který se tímto s námi loučí.
Vildo, děkujeme za společné prožité fotbalové roky.


SD Jarcová /Jablůnka U10 - Vsetín U 10 5:15
Branky: Kopecký. T 5x, Krátký 4x, Trnka 3x, Vyškovský , Hulan,Šuráň .
Sestava: Vojáčková, Polčák, Kopecký,Krátký,Šuráň, Zimek, Vyškovský, Loučka, Křížek, Trnka, Karolík a Hulan.

U 9 na turnaji v Lidečku
Komentář trenéra Martina Augusty:
Dnes jsme zajížděli do nedalekého Lidečka. Hned v prvním zápase proti Halenkovu dostáváme tvrdou lekci. Soupeř je ve všech činostech jasně lepší a zaslouženě vítězí. V dalším utkání proti Zděchovu hrajeme daleko lépe a zápas po zásluze vyhráváme. V posledním měření sil proti domácím hrajeme první púli zcela vyrovnaně, ale ve druhé nám dochází dech a domácí nás přejedou. I když se nám tentokrát moc nedařilo, tak jsem čekal větší zaujetí ve hře a ne že se budeme na soupeře dívat s rukama za zády, jak kolem nás chodí. Toto budeme muset zlepšit

Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...