Radek Štohl (www.valasskydennik.cz) |

VSETÍN UTRPĚL VYSOKOU PORÁŽKU. VÁŽNĚ SE ZRANIL TOMÁŠ DEKLEVA

Tohle nebyl jejich den. Fotbalisté Vsetína v 6. kole Divize E proti Přerovu utrpěli vysokou porážku 0:5, v průběhu úvodního poločasu přišli o Tomáše Deklevu, který s těžkým otřesem mozku musel být převezený nemocnice.

„Takový zápas k fotbalu patří. Utkání se pro nás od začátku nevyvíjelo dobře, obdrželi jsme laciný gól z přímého kopu. Chvíli po druhé brance se navíc vážně zranil Tomáš Dekleva, kterého musela odvézt záchranka," informoval lodivod vsetínské lavičky Miroslav Mičega.
K velmi nepříjemnému zranění došlo po půl hodině hry, kdy se Dekleva střetl s protihráčem. „Tomáš ještě hrál, pak přestal vidět nalevo. V nemocnici asi zůstane přes noc na pozorování. Po poločase se všichni ptali, jak na tom je," přiblížil slovenský trenér.

Valaši po prvním poločase prohrávali 0:3, v 50. minutě obdrželi další direkt. „Přerov byl jednoznačně lepším týmem. Vyhrál zaslouženě, předvedl kvalitní hru. K vítězství mu gratulujme."
I přes prohru 0:5 však Miroslav Mičega z nevydařeného utkání ukvapené závěry nedělá. „Dopadlo to, jak to dopadlo, ve všech směrech to asi nebyl náš den. Hlavní je, aby Tomáš byl v pořádku. Přes týden dáme hlavy nahoru. Věřím, že se dvěma utkáními venku nastartujeme," přeje si Mičega.

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME DNEŠNÍHO SOUPEŘE: FK NOVÉ SADY

Ve třiadvacátém kole divize skupiny „E“ zajíždí vsetínský celek na půdu Nových Sadů, malého klubu na okraji Olomouce, jenž v...

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...