Radek Štohl (www.valasskydennik.cz) |

BLÁZNIVÝ ZÁPAS. FOTBALISTÉ VSETÍNA VYLOUPILI VŠECHOVICE A UŽ JSOU DRUZÍ

Tohle byla pořádná divočina. Ale ta fotbalová, v divizi E. Fotbalisté Vsetína ve včerejším odpoledním duelu uspěli ve Všechovicích 4:3, během úvodních 14 minut padly hned čtyři branky.

„Byl to bláznivý zápas,“ komentoval výhru Valachů kouč hostů Miroslav Mičega. „Věděli jsme, že Všechovice doma hrají nepříjemný fotbal, na malém hřišti se prezentují kvalitní hrou. K tomu mají výborné útočníky," vychválil soupeře slovenský kouč.

Úvod byl vskutku rychlý – hosté hned v první minutě šli do vedení. „Deky (Tomáš Dekleva, pozn. red.) přehodil brankáře. Spíše nám to ale uškodilo, během deseti minut jsme dvakrát nezachytili hráče za obranu a už prohrávali. Následně jsme však zase začali hrát svoji hru, do poločasu utkání otočili. Ukázali jsme kvalitu," pochvaloval si Mičega.

Zkraje druhého poločasu však bylo srovnáno. „Znovu to bylo bláznivé. Hned v první minutě půle jsme obdrželi míč za obranu, nakonec to skončilo v bráně. Potom to už bylo kdo s koho. Šance byly na obou stranách, nakonec to vyšlo nám. Dali jsme na 4:3. Pro diváka to musel být atraktivní, dobrý zápas. Za tři body jsem velmi rád," usmíval se lodivod Vsetína.

Výhra ve Všechovicích dle jeho slov ukázala morálku mužstva. „Je to pro nás hodně cenná výhra, zůstala nám pohoda v mužstvu. Projevila se však i disciplína a kvalita. Stále se učíme, je teprve začátek sezony," poukazuje na čtvrtý odehraný zápas.

Mičegu zároveň těší forma Jana Stuchlíka, který po dvou nedělních brankách má nyní na kontě tři trefy. „Dostává se do pohody, v jaké byl před zraněním. Teď toho ke všemu má hodně, státnice k tomu. Měl toho plné zuby. Je však pro nás nesmírně platný," uzavírá Miroslav Mičega.

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...