Radek Štohl (www.valasskydennik.cz) |

VSETÍN VYNULOVAL ROZJETÉ NOVÉ SADY. Zápas rozkouskovaly červený karty

Rovněž druhý domácí zápas zvládli, ze tří odehraných utkání na kontě mají připsáno šest bodů. Fotbalisté Vsetína v Divizi E tři z nich urvali v sobotu, když před vlastními fanoušky vyzráli na Nové Sady 2:0. Hosté přitom v úvodních dvou zápasech nastříleli 8 branek.

„Věděli jsme, že Nové Sady začaly sezonu velmi dobře, naposledy Slavičín porazily 5:0. V prvním poločase jsme dominovali, měli kvalitu, Stuchlík dal krásný gól. Škoda vyloučení Dulíka a Kucharčuka,“ poukázal hlavní trenér Valachů Miroslav Mičega na 43. minutu, kdy obě mužstva shodně přišli o jednoho hráče.

Co se konkrétně přihodilo? „Emoce už plály před červenou kartu, hráči do sebe šli. Chystali jsme se kopat standardku, už jsem však viděl hráče soupeře na zemi, netuším tak přesně, jak se to událo,“ vyjádřil se Mičega k inkriminovanému momentu.

Dle slovenského kouče tato situace ovlivnila zbytek zápasu. „Bylo to nervózní. Přidali jsme však druhý gól, Zuzaňák trefil tyč, Novák měl další šanci. Hosté si vypracovali jednu pořádnou gólovku, kdy trefili břevno."

Nové Sady před sobotním zápasem vyhrály v Přerově 3:1, doma smetly Slavičín 5:0. Proti Vsetínu se však neprosadily. „Trochu jsem změnil přípravu na zápas. K soupeři jsme si řekli určité věci, zmínili silné individuality, až tolik jsem ho však nesledoval. Především jsem apeloval na náš výkon. Máme totiž dost šikovných hráčů do kombinace. Soupeř proti nám měl dvě střely na branku," těšilo Miroslava Mičegu.

I přes vítězství mu však menší vrásky na čele dělá úzký kádr. „Víme, že nás tady tlačí bota, na lavičku chodí 16letí dorostenci. Rozhodně mají svoji kvalitu, chybí nám však konkurence. Hráče se ještě snažíme sehnat. Covid na každém zanechal následky, je těžké najít potřebnou kvalitu. Každý si ten svůj poklad hlídá," uzavřel Mičega.

Aktuální články

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...