Martin Němec (www.valasskyfotbal.com) |

PONDĚLNÍ OKÉNKO DO VSETÍNSKÉ MLÁDEŽE - 16. srpna

Vsetínské mládeži se rozběhla mistrovská sezona.

Mladší dorost FC Vsetín U 17 vyhrál v Hranicích 5:3. Branky: Jakuk Kusák, Adam Švagera, Miroslav Mikláš, Ondřej Švagera, Štěpán Řezníček.
Sestava Vsetína: LASOVSKÝ, ŠMARDA, SOMMER, KOPŘIVA, FILIP, ŠVAGERA O, LECKÉŠI, DOBEŠ A, ŠVAGERA O ( 65. ŘEZNÍČEK ), MIKLAŠ, KUSÁK.
"Výhra byla zasloužená, 70 minut z naší strany velmi dobrých! Ale jak jsme se již několikrát přesvědčili, tak v této soutěži se nikdo nevzdává předčasně," řekl k utkání trenér Vsetína U 17 Roman Dobeš.

Vsetínská U 19 remizovala v Hranicicíh 3:3. Branky: 18. Jančina, 40. Zbranek, 56. Mikuš.
Sestava Vsetína: Sestava:
De Gano, Řezníček, Rodek (89. Žídek), Orság, Dobeš, Durmon, Mikuš, Jančina, Di Maio (90. Horák), Samiec, Zbranek.
"Utkání pro nás nezačalo úplně nejlépe, protože hned v 6. minutě po naší hrubé chybě jsme dostali gól.
Rychle jsme se však otřepali a začali získávat půdu pod nohama a v 18. minutě Honza Jančina skóre srovnal. I nadále jsme byli aktivní a naše snaha byla odměněna v podobě vstřelené druhé branky zásluhou Martina Zbranka, a tak jsme odcházeli do kabin s jednogólovým vedením.

O poločase jsme hráče nabádali, ať pokračují ve své aktivitě, ale opak byl pravdou. Domácí během sedmi minut skóre otočili ve svůj prospěch. Naštěstí hned za čtyři minuty Petr Mikuš stav srovnal a začali jsme zase odznova. Do konce utkání jsme si vytvořili několik šancí, ale nám ani domácím se vítěznou branku nepodařilo vstřelit. Přesto si myslím, že remíza je asi spravedlivá," okomentoval utkání jeden ze vsetínských trenérů Josef Miklas.

U 15 Vsetína prohrála na úvod sezony s Hlučínem 2:7. Branky: Jiří Palát, Ladislav Sedlák.
"Zkrátka to dnes nešlapalo jak mělo. Je to sport. Co bylo do očí bijící, byly nepochopitelné a lehkovážné ztráty míče právě ve středu hřiště, ze kterých nás následně nekompromisně trestal rychlostně dobře vybavený hráč soupeře Max Jakubík, jenž nás čtyřmi góly porazil," poznamenal k utkání trenér Vsetína U 15 Tomáš Drábek.

U 14 prohrála s Hlučínem vysoko 0:11.
U 13 podlehla HFK Olomouc 2:8. Branky: Milulenčák, Gurný.
První ostrý ligový zápas má za sebou také U 12, který podlehla 16:2 HFK Olomouc. "No nic, hodíme tento zápas za hlavu, začneme už konečně snad docházet na tréninky v kompletní sestavě a budeme se těšit na další zápasy," burcuje před dalšími zápasy trenér Martin Zbranek.

U 11 si zahrála přípravné utkání ve Viganticích s Baníkem Ostrava. Sestava Vsetína: Surý , Vychopeń , Hořelka, Nerodil, Metelka, Martinka, Zbranek, Mikula, Varaja V, Varaja D, Vlček, Augusta, Polčák , Leskovjan, Kopecký a Krátký.

Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...