Radek Štohl |

FC VSETÍN - FC BÍLOVEC 0:1

Vybrali jsme si slabší výkony, mrzí Mičegu. Byť se jednalo o přípravný zápas před sezonou, letošní pohárová pouť fotbalového Vsetína skončila velmi brzy. Svěřenci Miroslava Mičegy vypadli už v předkole Mol Cupu, před vlastními fanoušky nestačili na soupeře se severní divize z Bílovce 0:1. O zápase rozhodla trefa ze začátku zápasu.

„Bílovec je kvalitní mužstvo založené na velmi dobré organizaci a rychlých brejcích, po jednom z nich nám dali gól. Soupeře jsme dobývali, nedokázali jsme se však prosadit přes defenzivní linii, měli jsme s tím problém. Byl to slušný pohárový zápas, vybrali jsme si však pár slabších individuálních výkonů," mrzelo Mičegu.

Nováček divize se do vedení dostal už v sedmé minutě duelu. Především však v prvním poločase byla vidět velká snaha Vsetína o vyrovnání. „Soupeře jsme snad pětadvacet minut pořádně nepustili za půlku hřiště. Trochu to ovšem dnes skřípalo při hře jeden na jednoho, nedokázali jsme si pomoci z krajů. Chyběl nám klid, až moc jsme chtěli a hráli svázaně," hledal charismatický kouč příčiny neúspěšné koncovky.


Fotbalisté Vsetína nebudou mít o neúspěšném pohárovém výsledku tolik času přemýšlet, už nadcházející víkend vstupují do nového ročníku Divize E. V neděli od 16.00 hodin na domácím stadionu přivítají 1. HFK Olomouc. „Utkání hodíme za hlavu," ujišťuje Mičega.

Do zápasu by navíc už mohl zasáhnout Jaroslav Foltýn, Davod Dulík  nebo zčásti i Vladimír Mišinský. „Ten začal trénovat individuálně, do zápasu však ještě stoprocentně není připravený. Věřím, že by mohl být k dispozici a lavičku. Může nám hodně pomoci," věří v kvality zkušeného borce.

Valaši před začátkem soutěže ještě kádr definitivně neuzavřeli. „Jednoho kluka máme rozjednaného, je hodně šikovný. V pondělí bude mít výsledky, zda může trénovat. Snad mu to doktoři umožní. Celkově věřím, že zápas od zápasu budeme lepší," uzavřel Miroslav Mičega.

FC Vsetín –⁠ ŠSK Bílovec 0:1 (0:1)
Branka: 7. Dostál
Vsetín: Eliáš –⁠ Surovec, Stuchlík (58. Mikuš), Naňák, Gerža, Vítek, Maček, Novák, Šulák, Dekleva, Zuzaňák
Bílovec: Jaška –⁠ Cverna, Dybal, Pavlík, Limanovský, Dostál, Dresler, Střelec, Kryyzel, Socha, Čemín


Aktuální články

LOSOVÁNÍ O NOVÝ DRES FC FASTAV VSETÍN

Pokračujeme i dnes v losování o nový dres FC Fastav Vsetín. Při všech domácích zápasech na Tyršovce budou zakoupené vstupenky...

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...