Petr Říha |

TERMÍNY ZÁPASŮ

Zdravíme všechny příznivce fotbalu po kratičkém týdením odmlčení se, které bylo vyplněno intenzivním jednáním na všech frontách fotbalového dění. Od benjamínků, sportovních školních tříd, rozlosování soutěží, až po A-tým.
Mnozí se ptají na termíny zápasů. Pro upřesnění: v pátek 16.7. je deadline, kdy si mohou všechny týmy divizních soutěží ve všech kategoriích určit domácí  dny a časy  zápasů. A k tomu se lícuje celé rozposování. Do pátku se neustále všem mění a posouvá.
Nám vyšlo rozlosování tentokráte poměrně divoce, kdy o některých víkendech  nám bylo nalosováno, že bychom měli na Tyršovce odehrát celkem 7 mitrovských zápasu !?! Navíc takových přeplněných víkendů se objevilo hned několik. Máme k dispozici jen jedno travnaté hřiště. Tak jsem museli improvizovat a děkujeme  tímto zástupcům Lhoty u Vsetína a Liptálu, že budeme moci odehtát celkem 12 mistrovských zápasů i nich v exilu (dorost a starší  žáci).

V následujících dnech (hodinách) trenéři mládeže zanesou svá rozlosování utkání do kalendářů. Co se týče týmu mužů, v sobotu rozepíšeme rozlosování podzimu. Jisté je, že se šatna a vedoucí shodli na tom, že  zachováne hrací  den a čas na sobotě 14:00. Jen první zápas proti HFK Olomouc doma dudeme na přání hráčů hrát naprosto netradičně v neděli  od 16:00. 
Před startem sezony jsou v plánu dva přípravné zápasy, které si také časově sedaly a posouvaly se, než jsme se soupěři našli společný termín a čas:

SOBOTA  24.7.2021 : 1. FC SLOVÁCKO "B" 
Hraje se na Tyršovce  od  18:00

SOBOTA 31.7.2021 : FC  BÍLOVEC (předkolo MOL Cup 2021)
Hraje se také netradičně od 10:30 dopoledne.

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...