Radek Štohl |

VSETÍN POTVRDIL ROLI FAVORITA, HRÁČI TOHO MĚLI PLNÉ ZUBY.

Více než sedm měsíců museli zapomenout na přípravné zápasy. Teď během čtyř dnů odehráli hned dva. Po středeční prohře s natrénovanou reprezentací do 18 let si fotbalisté divizního Vsetína poradili se Slušovicemi hrajícími Krajský přebor 4:1.

„Utkání nám dalo hodně. Po zápase proti národnímu týmu do 18 let to pro nás byl jiný zápas, důležitý prostor znovu dostalo pět dorostenců," liboval si hlavní trenér Vsetína Miroslav Mičega. „Zajímalo nás, jak zvládají přechod do seniorského fotbalu. Tři  čtyři z nich se chytli velmi dobře. Mají předpoklad, aby mohli v budoucnu hrát na této úrovni," pochválil Rodka, Mikuše, Jančinu či Zbranka.

V sobotním dopoledním utkání proti Slušovicím se domácí fotbalisté ujali skvěle, po úvodní polovině vedli 2:0. „I když poločas měl hluchá místa, tak jsme předvedli kvalitu, vytvořili jsme si další šance. Ještě to vykopávali z prázdné branky, klidně jsme mohli vést tři čtyři nula," těšilo Mičegu.

Druhá půle už ze strany Vsetína tolik vydařená nebyla. „Byl to takový guláš. Nevypadalo to, jak bych si to představoval. S točením hráčů a střídáními to však k přípravě patří, někteří toho měli už plné zuby," pozoroval slovenský kouč.

Valaši mají za sebou druhý přípravný zápas ve 4 dnech. V těch dalších by už mohli prezentovat nové posily. "Kvalitní hráče není lehké sehnat  pro tento region. Uvádět jména je pro tuto chvíli asi zbytečné. Věřím ale tomu, že do dvou týdnů se nám dva podaří sehnat," nastínil trochu Miroslav Mičega, který by také mohl přivést hráče z vyšší soutěže.

Zdroj: https://valassky.denik.cz/fotbal-divize/fotbalovy-vsetin-potvrdil-roli-favorita-hraci-toho-meli-plne-zuby-20210605.html


Aktuální články

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FK ŠTERNBERK

V dalším, v pořadí již šestém utkání jarní části, zajíždějí vsetínští hráči ke zkušenému, ostřílenému a velmi...