Petr Říha |

STŘEDEČNÍ PŘÁTELSKÝ ZÁPAS

Od pondělí  běží naplno přípravy na středeční  přípravné  utkání reprezentace  České republiky U18 proti FC Vsetín.
Po mnoha měsících  to  bude  ostré  utkání na Tyršovce. Víťa svědomitě  připravuje  plochu. desinfikují se šatny, připravuje se  zázemí a catering.
Těšíme se na všechny mladé nadějné  reprezentanty České republiky. Především na Alexe Urbana, ročník 2004, který na Vsetíně působil pod trenérem Romanem Dobešem, než odešel do 1. FC Slovácko. Zavzpomínat  můžeme i na mnoho povedených mezinárodním turnajů včetně toho u španělské Barcelony v roce 2016, kde Axel stál v bráně FC Vsetín. Neméně se těšíme i na Michala Horňáka, který spolutrénuje s Janem Suchopárkem českou reprezentaci. 

Utkání se bohužel termínově vešlo do protiepidemických opatření. Takže nemužeme zápas pojmout  tak slavnostně  jak  jsme  původně  chtěli. Navíc do všech  těch vládních nařázení, která se neustále  mění, hodil odedneška vidle i soud, který mnohá opatření zrušil. A tak babo raď co vlastně dnes platí.
Na utkání se nebude vybírat vstupné. Provoz přilehlých dvou restaurací je plně v kompetenci  jejich provozovatelů a nemají s fotbalem  vůbec nic společného.
Ve  zbytku areálu prosíme o dodržování všech předepsaných  protiepidemických nařízení, které platí. Je nutno používat roušky!  Pokud chcete vstoupit do areálu a sledovat zápas, musíte mít prodělaný test v předešlých 72 hodinách, nebo očkonání, nebo covid.
  
Utkání začíná v 17:00.  Přenášet ho bude  živě  TV Com.    

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...