Petr Říha |

PŘÍPRAVNÁ UTKÁNÍ PŘED SEZONOU 2021/2022

Máme hotový rozpis přípravných zápasů před nadcházející sezonou. Vzhledem z tomu, že se dlouho zápasy nehrály a minulé přípravy proběhly většinou na venkovních hřištích, letos jsme se snažili zápasy naplánovat spíše na domácím hřišti, na Tyršovce. Včetně jednoho pikantního přípravného zápasů, kdy pohostíme tým Francovy Lhoty , který přiveze na Vsetín trenér Mojmír Jaroš . V dresu Francovy Lhoty se představí Lukáš Matůš, který se rozloučí s Tyršovkou, kde odehrál mnoho fotbalových bitev. Termín ještě  upřesníme, na dobu až se zcela rozvolní vládní opatření.   

5.6.2021: SLUŠOVICE
Sobota 10:15. Hrát se bude doma, na Vsetíně. Bude to první zápas od října 2020. V dresu krajského přeboru by se měl na Tyršovce představit Adam Smilek, který oblékal divizní dres Vsetína před dobou covidovou.

12.6. 2021 FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM
Hrát se bude doma, na Tyršovce. Čas ještě upřesníme. Divizní tým z Frenštátu hraje severní moravskoslezskou skupinu, takže se s ním v soutěži nesetkáváme. Borce přiveze na Vsetín trenér Roman Kučerňák, který Frenštát nově trénuje.

18.6.2021 FASTAV ZLÍN U19
Další tradiční soupeř plný nadějných zlínských mladíků. Tým vede trenér Jaroslav Matějíček, který trénoval i Vsetín, před 7 lety. Čas pravděpodobně od 17:00. Hrát se bude na Vsetíně, v pátek.

26.6.2021 UHERSKÝ BROD
Náš tradiční soupeř z dob příprav před sezonami. Uherský Brod hraje třetí ligu. Před minulou sezonou jsme hráli přátelské utkání v Liptále, na trávě. Tentokrát pojedeme na travnatý povrch k Uherskému Brodu. Do Nivnice. Čas 17:00

Začátkem července bude čas na rychlou dovolenou a následně začne intenzivní příprava před nadcházející divizní sezonou, která začne prvními zápasy v sobotu 7.srpna.
Uzávěrka přihlášek do divizních soutěží je 4. června. Rozlosování všech soutěží (včetně mládeže) bude známo pár dní na to.

24.7.2021 NOVÝ JIČÍN
Další divizní zástupce severní skupiny, se kterým nehrajeme mistrovská utkání. Tentokráte změříme síly v rámci nového ročníku MOL CUP 2021. To už se začne hrát naostro, vzhledem k tomu, že je to pro nás jediná možnost pro týmy jak se dostat do evropských pohárů . Utkání se odehraje na vsetínské Tyršovce. Čas upřesníme. Prioritou bude již 14:00, kdy bychom chtěli hrát i veškeré mistrovské utkání v nadcházející sezoně.

31.7.2021 BÍLOVEC
Tým moravskoslezského krajského přeboru. Hrát se bude v sobotu, opět doma na Tyršovce. Čas bude také upřesněn. Bude to poslední přípravné utkání před následujícím víkendem, kdy bude již v programu první mistrovské utkání následující sezony.



Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...