Petr Říha |

VYŠŠÍ MOC

Každý sportovec již netrpělivě čeká kdy se bude moci vrátit k trénování a svému oblíbenému sportu. Minulý týden hlásili rodiče, že kluci mají jiskru v očích, natěšení na trénink, jako kdyby byly vánoce.
Po závěru minulého týdne to již vypadalo docela nadějně …. všechno je jinak ...



.....Nekoncepční peklo, v oblasti pandemie, které předvádí naši vrcholní představitelé vedení náčelníkem z ANO, to už si ani nezaslouží žádných komentářů. Čísla mluví za vše, Česká republika má největší počet zemřelých (v přepočtu na obyvatele) na celém světě. Není za to odpovědný nikdo jiný než Mr. „Best in covid“, který kecá všem do všeho a podle toho to tak vypadá. Další a další ministry zdravotnictví tahá agent Bureš jak králíky z čapího hnízda a ti perlí :
Minulý týden se mohlo trénovat ve dvou, to bylo ještě za starého dobrého Blatného. V pátek nový ministr zdravotnictví přinesl naději , že od pondělka můžeme trénovat ve dvaceti. To se však záhy změnilo a v sobotu to bylo zrušeno, aby po neděli byla nastavena podmínka 2 lidí, deset metrů od sebe. Nejvíce však 12 lidí na sportovišti. Nový pan ministr měl údajně obavu aby na gigantickém stadionu na Strahově neproběhla spartakiáda. Tento mastičkář (dermatolog) evidentně netuší, že Strahov je jen jeden, v celé Evropě. Žádné takové stadiony ve městech, obcích, vesnicích nejsou!! Jeho obavy o pořádání masových spartakiád jsou tedy naprosto liché.

S čím přijdou příště, nebudeme moci běhal doprava, nebudeme smět kopat do míče, při fotbalovém tréninku?
A tak se stalo to, že ten nahoře už se na ty nekoncepční vládní hrůzy z díly ANO nemohl dívat a hodil nám sem dolů na zem kýbl bílé zimní kejdy. Ať je klid. Chválabohu.
Nemusíme tedy zatím řešit tréninky. Tento týden (v půlce dubna !?) se nám na Valašsko vrátila zima. Venkovní sportoviště jsou pokryta sněhem. A bohužel přibude další v následných dnech.

My uvidíme s čím přijdou naši představitelé poté, co se umoudří počasí. Není pochyb, že to zas bude nějaká pecka. Věřme však, že se stane brzo zázrak a my vyrazíme na sportoviště.

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFL ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...