Petr Říha |

SOBOTNÍ (DOČASNÁ?) ROZLUČKA

V sobotu se hraje BEZ DIVÁKŮ domácí utkání proti  FC Strání.  Je to poslední utkání před  dočasným Prymulovým lockdownem sportu.

Není úplně jednoduché v dnešní době sehnat alespoň dostatečný počet  pořadatelů na každé  normální utkání, což se asi v sobotu změní!! 
Volají nám fanoušci FC Vsetín i FC Straní, že si rádi pronajmou klidně za stovku rozlišovací dres  a přijedou dělat pořadatele, hlavně aby se dostali do areálu :-))  Tak to je krásné. Pořadatelů je možno mít až do  počtu 130 osob (včetně sportovců a osob v zápise).

Zdá se, že se fanoušci skutečně obávají, že to bude na nějakou dobu  poslední  utkání. Možná těmto obětavcům dopřejeme ten vyjímečný zážitek a NEBUDEM vysílat přenos utkání on-line, aby měli pocit, že za odměnu dostali něco navíc, zápas naživo. Paradoxně se tedy  může stát, že ač to bude  utkání bez diváků, bude mít Alenka rekordní tržbu v kase :-) A  kolem  hřiště  každé  dva metry budeme mít pořadatele, krása :-))

Utkání začíná v sobotu, ve 14:00. Na Tyršovce. Ale komu to vlastně píšeme, když diváci na zápas přijít nesmějí?  Proč se to hraje?


STANOVISKO  FAČR NA ZÁKLADĚ VLÁDNÍCH OMEZENÍ:
Utkání se účastní nejvýše 130 osob (hráči, rozhodčí a osoby zabezpečující organizační a technické zázemí);

diváci mají zakázáno se fotbalových utkání účastnit;

to platí i v případě vnitroareálových restaurací a podobných zařízení,
i rodičů, kteří neplní některou z funkcí podle bodu 1;

Použití veškerých vnitřních prostor (zejména šatny, umývárny atd.) sportoviště je pro osoby podle odstavce 1 do 12. 10. povoleno.


Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...