Petr Říha |

FOTBALOVÁ POHODA VE SKAŠTICÍCH

V sobotu jsme odehráli druhé divizní utkání ve Saštících  u  Kroměříže, odkud se body moc nevozí. My jsme tam stejně jako v minulé sezoně neprohráli. Ve Skašticích mají nový trávník (před minulou sezonou) a je to skutečně pohádka byť jen chodit po takovém mechovém pažitu.
Hrál se pohledný fotbal, plno šanci. Kdyby domácí vedli po deseti minutách 3:0 nikdo by se nedivil ale vsetínští se rychle vzpamatovali a také si vytvořili řadu tutovek. Od dělovky Vladimíra Mišinského, která orazítkovala břevno skaštické branky, se  hra  srovnala a do posledního hvizdu bylo utkání otevřené. Dělba  bodů asi spravedlivá.  
Domácí diváci fandí svému týmu, kolem hřiště panovala pohoda. Představitele Skaštic  pohostinní, stejně jako v minulé sezoně. Příjemná hospůdka, voňavé klobásky, iontový meruňový nápoj  rozlévaný skastickým předsedou, prostě pohoda. Děkujeme.  
FC Vsetín přijel v nových slušivých stejnokrojích. Z pěti prvních utkání  letošní sezony jsme prohráli jediné. To je zatím jednoznačně nejlepší vstup do divize za poslední roky.
Další utkání v sobotu 12.září, na Tyršovce, přívítáme Viktorii Přerov. Duel začné  klasicky ve 14:00. Počasí je zajištěné krásné, fotbalové. Kdy jindy přijít na fotbal?

   

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...