Petr Říha |

PRVNÍ PŘÍPRAVNÝ ZÁPAS VE ZLÍNĚ

FASTAV ZLÍN "B"  -  FC VSETÍN 5:1  (3:0)

"I když máme široký kádr, tak jsme odjeli k zápasu z mnoha příčin pouze se 13 hráči. Bylo vidět, že po náročném dvoutýdenním programu jsme poprvé na hřišti, zato soupeř měl již za sebou dvě přípravná utkání a byl v zápase lepší. I když jsme vysoko prohráli, tak nám první přípravný zápas ukázal, co jsme od něho čekali a splnil stoprocentně účel," řekl trenér Vsetína Miroslav Mičega.

V tréninkovém centru Fastav Zlín jsme odehráli první jarní přípravné utkání. Bylo znát, že domácí třetiligový  tým už hraje třetí  přípravný zápas. Pochvalu zaslouží v dresu žlutých Robin Hruška (ročník 2001), další z borců našich dorosteneckých ročníků, kterému se daří ve vyšších soutěžích.
Utkání mělo svou kvalitu a ukázalo, kde budeme muset zapracovat. Škoda desetiminutovky v závěru první půle, kde nás domácí po našich chybách v poli potřestali rychle třikrát kontrem do rozhozené obrany.  Věříme, že příští utkání na půdě opět třetiligového Uherského Brodu odehrajeme koncentrovaněji po celý zápas. 

Řada borců byla omluvených z důvodů zranení. Adam Smilek hrál zápas za Slušovice, kam pravděpodobně zamíří na hostování.  Viktor Kovacs zůstane na hostování v Rožnově pod Radhoštěm. Ze Všechovic se vrátil Honza Dobeš, který odchytal ve Zlíně druhou půlku. A vystřídá se s Adamem Rišicou, který  zamíří na hostování, sbírat herní praxi  mezi třemi tyčemi. V zápase nastoupil poprvé v dresu FC Vsetín  Marián Kovařík, který těsně před koncem vsítil alespoň  čestný úspěch Vsetína. 4 hráči pak dostali omluvenku  ze zdravotních důvodů. A Honza Stuchlík s  Michalem Doležalem dohání tréninkové manko, poté co vypustili kvůli zranění celé podzim. 
Jak bylo avizváno po podzimu skoncilo hostování Viťovi Kocourkovi. Na zahájení přípravy v lednu se neobjevil bez udání důvodů Paritk Hořelica, místo kterého přišlo na vysvětlenou po dvou  týdnech  vyžádání z Rakouska. To jsme tedy bez prodlení povtrdili  a odeslali do Prahy. 
Tolik vyčerpávaící informace z tábora A-týmu.

Snímky ze Zlína dodala Ilona Leskovjanová, které tímto děkujeme a těšíme se na další :-)

Příští utkání ve třetiligovém Uherském Brodě hrajeme, duel začíná ve 14:00.  

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...