Petr Říha |

JAN ŠULÁK SE VRACÍ DO VSETÍNA

Rodák z Halenkova, který v mládí přestoupil do Vsetína, aby ho jeho fotbalové kroky dále zavedly přes Sigmu Olomouc a Hlučín, až do dalekého prvoligového Jablonce, se ve svých 25ti letech rozhodl užit si opět trochu fotbalu právě ve Vsetíně, kde prostředí dobře zná.
Jsme rádi , ze můžeme představit posilu do ofenzivy před jarními zápasy. Honza nastoupí do přípravy v lednu a přejeme mu, ať se rychle v týmu zabydlí, mezi spoluhráči , které zná z mládežnických katerogií.
Přípravné zápasy jsou domluvené a naplánované a nechte se překvapit zda nastoupí další (staro)nová jména za FC Vsetín.

Rozhovor s Honzou přinesl Valašský fotbal:

Kdy ve Vás uzrálo rozhodnutí opustit Halenkov?
Dozrálo to asi v polovině podzimu, kdy jsem viděl, že v Halenkově uhrajeme dost bodů pro budoucí klidnou záchranu. Tým je již po podzimu prakticky zachráněn. Já jsem se netajil tím, že chci zkusit ještě vyšší soutěž.

Kolik jste měl nabídek na angažmá?
Konkrétní byli asi tři. Nejvyšší byla z třetí ligy, ale tam mi nevyhovovala dojezdová vzdálenost. Vsetín mi vyhovuje z mnoha důvodů. Stěžejní je pro mě kromě vzdálenosti od Halenkova také kombinace mého působení tam s mou prací.

Jaké sportovní důvody hrály pro Vsetín?
Vidím, že Vsetín má velmi dobrý tým. Je tam plno šikovných mládých hráčů, které třeba i osobně znám jako Mačka, Mydláře nebo Hořelicu. Vsetín se netají tím, že by se rád někdy pral o třetí ligu a to je pro mne také sportovní motivace.

Přicházíte na pozici útočníka?
Tak o tom se se mnou trenéři a vedení bavili. Nastoupím na této pozici do přípravy a snad tam budu Vsetínu prospěšný, i když stát se může cokoliv (smích).

Aktuální články

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...