Petr Říha |

NOVÉ DRESY PRO PŘÍPRAVKY OD FIRMY MARŠÁLEK A ŽÍLA

V průběhu podzimu 2019 se řady  malých i věších  fotbalistů  rozšířily o další nadšené mladíky, kteří se naučili pravidelně  chodit  na tréninky. Jsme rádi, že se naše řady neustále  rozšiřují. Neméně velkou radost máme, když se na Vsetíně  najde  další  firma která se rozhodně  podporovat  sportující  mládež.
Tentokrát  máme radost, že  můžeme  představit  firmu  MARŠÁLEK A ŽÍLA, která  se  rozhodla finančně pomoci. Máme domluven projekt, který by měl být  dlouhodobější,  velice si vážíme  takovýchto podporovatelů a ještě jednou děkujeme.

Představujeme  Vám  nové  slušivé  dresy  pro týmy  benjamínků a přípravek. Jeden z týmů, který trénují  Martin Zbranek a nadějný  hráč A-týmu Daniel Řeřucha, který  už více  než  rok působí i jako trenér naší mládeže.

Společné foto tým A-mužů a přípravek pak symbolizuje vzájemnou provázanost  všech  týmů  v  FC Vsetín. Věříme, že mnozí  z mladých klučinů za  pár let oblečou  i dresy mužské kategorie. Stejně jako zmiňovaný Daniel Řeřucha, dále například Martin Mydlář, René Zuzanák, Kuba Maček, Honza Dobeš, kteří buďto vůbec nebo na kratičké hostování, neopustili vsetínský dres. První krůčky udělali  fotbalové  na Vsetíně  a dnes  hájí barvy  FC Vsetín v divizi mužů. Většina  dalších hráčů A-týmu prošla (v souvislost se  školami)  vyšší  ligové soutěže v  době dorostenecké a dnes jsou  zpět ve  vsetínském dresu. Věříme, že podobnou cestu  bude  mít  i mnoho  právě  začínajících  fotbalistů. I to je pak odměna za naši práci s mládeží a děkujeme každému sponzorovi, který se rozhodl  nám s touto každodenní činnosti pomoci.      

Aktuální články

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FK ŠTERNBERK

V dalším, v pořadí již šestém utkání jarní části, zajíždějí vsetínští hráči ke zkušenému, ostřílenému a velmi...