Petr Říha |

VSETÍNSKÁ UMĚLKA POD PECNÍKEM JE PŘIPRAVENA NA ZIMNÍ SEZONU

Využili jsme letos krásného babího léta a domluvili jsme veškeré  potřebné práce na umělce Pod Pecníkem tak, aby bylo vše hotové, než se  zhorší  počasí  a začne  zima, zimní sezona.

- V prvé řadě proběhla oprava příjezdové cesty k samotné umělce, ta byla mírně poškozena po loňské zimní údržbě. Po rekonsrukci  je jako nová.

- Začátkem října jsme dostali  po kontrole od Fotbalové asociace ČR nový certifikát  pro  umělku.  Na další 3 roky.

- Dnes, v pondělí  21.října, proběhla  oprava osvětlení. Opět svítíme naplno, výbojky a startéry jsou nové. Světla vyleštěna.

Ještě počkáme, až opadá to nešťastné  listí z okolních  stromů, poklidíme. A areál Pod Pecníkem je připraven na další zimní sezónu.
Dnes  na  hřišti  proběhlo  celkem 7 hodin  tělesné  výchovy  okolních  škol. Pecník  tedy  slouží  všem.
Koncem měsíce probějne Pod Pecníkem nadvakrát okresní turnaj dorosteneckých  týmů. Pořádá  OFS.

Máme domluveno již spoustu domácích přípravných  zápasů, co se mládeže týče. Uvidíme, zda  se i letos  podaří  uspořádat  další  ročník  Fastav Cupu, což je s každým rokem těžsí a těžší. Protože  hráči  schopni  podstoupit  několik  přípravných  zápasů  a akceschopné  týmy  mizí rychlostí  alpských ledovců. 

Náš A-tým má již program zimních přípravných zápasů  hotov. Budeme hrát  6 přípravných utkání na  venkovních (větších) hřištích. Rozlosování najdete v aktualitách.

Nezapomeňte  však v sobotu. 26. října. 14:00  na Tyršovce :
Nové sady. Nové dresy.

Aktuální články

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FK ŠTERNBERK

V dalším, v pořadí již šestém utkání jarní části, zajíždějí vsetínští hráči ke zkušenému, ostřílenému a velmi...