Petr Říha |

SEDMÉ UTKÁNÍ BEZ PROHRY V ŘADĚ

TJ SKAŠTICE - FC VSETÍN 1:1 

"Bod z venku bereme. V prvním poločase jsme jen s velkým štěstím ustáli fakt, že malé hřiště Skašticím doma sedí a sbírají tam body. Dostali jsme branku a mohli dvakrát nebo třikrát dále inkasovat. Podržel nás brankář Eliáš. Po přestávce jsme naopak byli my, kdo převzal otěže zápasu. Hned jsme srovnali a měli dvě až tři šance, jak zápas rozhodnout ve svůj prospěch. Každý byl lepší jeden poločas, a tak je konečná dělba bodů zasloužená," řekl trenér Vsetína Miroslav Mičega pro Valašský fotbal.

Ve Skašticíh u Kroměříže se nevyhrává  (podařilo se to za více než 2 desítky jejich domácích zápasů zpět pouze Hodonínu). A není se čemu divit, pokud si človek prolustruje historii  skaštických hráčů ... Slovácko, Zlín, Znojmo,Hulín  a především třetiligová  Kroměříž. Klenotem  týmu  je  střelec Zdeněk Konečník, kterého by bral každý (nejen) divizní  tým. To bezesporu dává předpoklad, že Skaštice by neměly  hrát v  divizi  žádné  druhé housle. Pěkné nové  hřiště. Pohodoví lidé. Příjemné.
Včera  diváci  viděli pěkné utkání. Vsetínské obraně se podařilo eliminovat  elitního střelce Zdeňka Konečníka , který se nedostal do žádné  šance a nedal  gól.  Nutno objektivně podotknout, že v prvním poločase si domácí vytvořili tři supertutovky, musel čarovat  Eli v bráně. Druhá půlka už byla více v režii  Vsetína. Posedmé za  sebou jsme neokusili  hořkost  porážky.

Včera ze  zdravotních důvodů neodcestovali k zápasu  Patrik Hořelica a Mojmír Jaroš. Ani  Adam Smílek (omluven). Potěšující je, že jsme již téměř zdraví  (už "jen" čtyři marodi momentálně)  a přesto může ze střídačky  stále  nastoupit kdokoliv,  aniž by se kvalita  hry snížila.

V dalším utkání hostíme na Tyršovce olomoucké Nové Sady. Opět to bude zápas o šes bodů, kdy FC Vsetín může zaútočit  na páté, čí šesté místo v tabulce. Na tom  jsou zatím Hranice, které mají před sebou dva velmi těžké zápasy venku. S pátým Stráním máme ještě zápas před sebou. Soutěž je vyrovnaná.

Utkání proti  Sadům začíná  v sobotu  v  tradičních  14:00
V pátek proběhne focení  v týmu  v nových dresech, ve kterých následně  vyběhneme v sobotu  k  poslednímu domácímu  zápasu pozdimu. Přijďte ne podívat na nový image Vsetína :-)


Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...