Martin Němec |

JAKUB ELIÁŠ ZAVŘEL VSETÍNSKOU BRANKU ...

.... A JAKO POKLADNÍK NEMÁ PRO BRANKAŘE SAZBU NA ČISTÁ KONTA.

Brumov, HFK Olomouc, Šumperk a Kozlovice. Jakub Eliáš již čtyři zápasy nedostal v brance divizního Vsetína branku.

Měl jste někdy na Vsetíně delší sérii než nyní čtyři zápasy s nulou v řadě?
Myslím, že ano, někdy v žácích (smích). V poslední době si 4 nuly v řadě nepamatuji.

V kterém z těch čtyř zápasů jste měl nejvíce práce?
Asi v domácím zápase s HFK Olomouc, brzo jsme vedli a byl jsem rád, že se nám hubené vítězství proti silnému soupeři podařilo udržet.

Defenzíva Vsetinu funguje, jak vylepšit ofenzivu?
Je dobře, že se nám v defenzivě nyní daří, je to výsledek celého mužstva. Směrem do předu to taky není špatné, ale špatně řešíme finální fázi. Potřebovali by jsme se u pokutového území soupeře více uklidnit a ne za každou cenu hned zakončovat. Podržet balon, počkat na správný moment a na náběh hráčů do vápna, na tom musíme pracovat.

Jak moc chybí týmu zkušení zranění hráči?
Máme hodně mladé mužstvo, starší kluci občas chybí v kabině a možná právě zkušenostmi ke sklidnění hry v útočné fázi.

Jak kabina uvítala nové mladé posily Leskovjana a Geržu?
Myslím, že úplně bez problémů. Oba dva jsou mladí kluci, potřebují trochu času, aby si zvykli na mužský fotbal. Jde vidět, že prošli Slováckem resp. Zlínem a pokud na sobě budou pracovat, tak budou příslibem do budoucna.

Věříte v prodloužení série bez inkasované branky v Bzenci?
V žádném utkání nechci dostat branku, takže věřím před každým zápasem. Ale já jsem úplně stejně rád, když vyhrajeme 5:4 fotbal je týmový sport a branky jsou koření. Když je vítězství s nulou, tak to samozřejmě potěší.

Má pokladník ve svém sazebníku vychytané čisté konto? Bude váš série něco stát?
Pokladníka dělám já, takže tam taková kolonka chybí (smích). Pokud by v Bzenci byla další, nějaké občerstvení bych s radostí vymyslel, protože by to znamenalo, že jsme natáhli sérii bez prohry. Každopádně už tento rozhovor mě bude něco stát, takže děkuji (smích).

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...